Make your own free website on Tripod.com
awangku78
Read My Story...

Home

Jokes For Fun | About Me | Favorite Links | Contact Me | Family Photo Album | My Pets | Vacation Photo Album | My Resume | Serian My Beautiful Hometown | Friends Club | New Story About Me...

Berita Terkini...

Assalamualaikum semua...
 
Hai kekawan.Korang semua apa kabar?Saya sihat walafiat.Harap korang pun cam tu jugak.Sori lupa nak wish korang HAPPY NEW YEAR 2004.
 
Kat mane saya sekarang? Mesti ada antara korang dah tau saya ada kat maner.Saya la ni dah keja di Key EL.Keja kat Tourism Malaysia.Opis saya di PWTC.Saya masuk bahagian konvensyen.Lebih kurang cam buat konvensyen or seminar.Nanti ada masa saya story u all.
 
Saya baru 2 minggu kat sini.Jln-jln kat sini pun lum terer lagi.Kalau setakat naik LRT tu ok ler.Saya stay kat Bandar baru Sentul ngan kekawan.
 
And satu lagi, kalau korang nak contact saya leh guna no ni..012-6550751.No 016-8977645 masih lagi aktif dan tak akan saya matikan.
 
Oklah sahabat-sahabat saya semua...semua berjaya di tahun baru ini.Saya harap dapat jumpa awak semua.Gambar terbaru insyaAllah akan saya uploadkan.

Okla jika korang ada masa tu email-email la saya ok...

Adios amigos..

 

 

Enter supporting content here